Електронен подпис

Универсален електронен подпис - УЕП

Универсален електронен подпис (УЕП) е средство за електронна идентификация.
Чрез УЕП вие постигате максимална защита на вашата информация от последващи промени и потвърждавате съгласието си със съдържанието на електронния документ. Всеки документ (договор, оферта, фактура) подписан с електронен подпис притежава същата сила и валидност като при саморъчен подпис на хартия.

Ако информацията Ви беше полезна, моля натиснете бутончето.
Често задавани въпроси

От кои офиси можете да си закупите УЕП?

Някои от доставчиците приемат онлайн заявки за универсален електронен подпис (сертификат). Също така можете да подадете искане за издаване на УЕП до регистриращите органи, които са партньори на горепосочените лицензирани дружества.

Електронен подпис на "Информационно Обслужване" АД може да купите във всеки един от техните клоновете. Повече информация за клоновата мрежа можете да научите от тук.

Можете да направите онлайн заявка за електронен подпис на "Банксервиз" АД директно от тук. Вие можете също да посетите всеки един от техните клонове за да закупите електронен подпис. Повече информация за контакти и клоновата им мрежа можете да намерите тук.

"Инфонотари" ЕАД предоставя улеснена процедура за издаване и управление на удостоверения на територията на цялата страна, в повече от 100 населени места и в над 400 регистрационни офиса (клоновете на Централна кооперативна банка, Алианц Банк, Първа инвестиционна банка и Общинска банка). Там можете да закупите Удостоверение за универсален електронен подпис и необходимите технически носители - смарт карта, карточетец и софтуер за управление и работа с електронни документи. От 2010 г. стартира новият регистриращ орган на Инфонотари - ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД. Списък на офисите можете да видите тук.

Пълни инструкции как да се сдобиете с електронен подпис от "Спектър" АД можете да намерите тук. Всички документи можете да изпратите по пощата, така че не е необходимо да посещавате техен офис. След като осъществят необходимата проверка на документите ви и при заплатена от вас услуга, ще получите обратно по пощата копие от договора, смарт карта и ще имате възможност за генериране на заявка универсален електронен подпис (през вашия персонален профил), с валидност 1 година от датата на издаване

Списък с регистриращите органи на "СЕП България" АД можете намерите тук.

КАРТА НА ОФИСИ КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ (РЕГИСТРИРАТЕ) ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС


Филтриране по доставчик:    и град:електронен подпис | електронен магазин | електронна здравна карта | електронен дневник | електронна книга | ЕГН | касов апарат