Електронен подпис

Универсален електронен подпис - УЕП

Универсален електронен подпис (УЕП) е средство за електронна идентификация.
Чрез УЕП вие постигате максимална защита на вашата информация от последващи промени и потвърждавате съгласието си със съдържанието на електронния документ. Всеки документ (договор, оферта, фактура) подписан с електронен подпис притежава същата сила и валидност като при саморъчен подпис на хартия.

Ако информацията Ви беше полезна, моля натиснете бутончето.
Често задавани въпроси

Колко струва издаването на Универсален електронен подпис?

Цените на електронните подписи са различни при различните доставчици. За да разберете актуалните цени и промоции към момента се свържете директно с тях. Тук сме поместили бързи линкове към техните тарифи.

Цени на стоките и услугите на доставчика на удостоверителни услуги на "Информационно Обслужване" АД StampIT, валидни към момента можете да намерите тук.

Цени за предоставяне и използване на удостоверения за електронен подпис и на свързани с тях продукти и услуги от "Банксервиз" АД валидни към момента можете да намерите тук.

Цената за издаване на електронен подпис от "Инфонотари" ЕАД можете да видите тук.

Ценова тарифа за предоставяни услуги от доставчика на удостоверителни услуги "Спектър" АД можете да видите тук.

Цените на удостоверителни услуги за издаване, подновяване и операции с универсален електронен подпис на "СЕП България" АД можете да видите тук.електронен подпис | електронен магазин | електронна здравна карта | електронен дневник | електронна книга | ЕГН | касов апарат