Електронен подпис

Универсален електронен подпис - УЕП

Универсален електронен подпис (УЕП) е средство за електронна идентификация.
Чрез УЕП вие постигате максимална защита на вашата информация от последващи промени и потвърждавате съгласието си със съдържанието на електронния документ. Всеки документ (договор, оферта, фактура) подписан с електронен подпис притежава същата сила и валидност като при саморъчен подпис на хартия.

Ако информацията Ви беше полезна, моля натиснете бутончето.
Електронен подпис от "ИНФОНОТАРИ" ЕАД


Инфонотари ЕАД "Инфонотари" ЕАД е търговско дружество, създадено през 2004 г., еднолична собственост на "ДАТАМАКС СИСТЕМ ХОЛДИНГ" АД и е регистриран Доставчик на удостоверителни услуги по Закона за електронния документ и електронния подпис от Комисията за регулиране на съобщенията от декември 2005 г. - Регистър на удостоверенията за универсален електронен подпис на регистрираните доставчици на КРС. "Инфонотари" ЕАД предоставя улеснена процедура за издаване и управление на удостоверения на територията на цялата страна, в повече от 100 населени места и в над 400 регистрационни офиса (клоновете на Централна кооперативна банка, Алианц Банк, Първа инвестиционна банка и Общинска банка). Там можете да закупите Удостоверение за универсален електронен подпис и необходимите технически носители - смарт карта, карточетец и софтуер за управление и работа с електронни документи. От 2010 г. стартира новият регистриращ орган на Инфонотари - ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД. Списък на офисите можете да видите тук.

КАРТА НА ОФИСИ КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ (РЕГИСТРИРАТЕ) ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС


Филтриране по доставчик:    и град:електронен подпис | електронен магазин | електронна здравна карта | електронен дневник | електронна книга | ЕГН | касов апарат